Uw betrouwbare partner in tandheelkundige innovatie

Bij Simon en Olivier krijg je de beste ondersteuning die je maar kan wensen! Ik zou het iedereen aanraden en zou het zo opnieuw doen!

Tandarts E. De Bruyne
Medit intra orale scanner

De aankoop van mijn Medit i700 resulteerde in een nieuwe praktijkvoering én in een nieuw elan. Ik ben zeer gelukkig dat ik steeds kan rekenen op de deskundige begeleiding van Simon en Olivier: een geduldige en vriendelijke assistentie op elk moment van de dag.

Tandarts H. Rombaut
Medit intra orale scanner

Bij aankoop van de Medit scanner hebben we een zeer goede opleiding gehad zodat we onmiddellijk met veel enthousiasme konden starten. Ook bij problemen kunnen we steeds terecht bij Simon en Olivier voor technische ondersteuning. Top service van een top team!

Tandarts V. Mertens
Medit intra orale scanner

2 jaar geleden besloot ik om een chairside printer met toebehoren van HeyGears aan te schaffen. Als ik terugblik naar deze ganse periode, heeft deze aankoop een opmerkelijk effect gehad op mijn praktijkvoering. Het geeft je namelijk als tandarts de mogelijkheid om eenvoudige tandtechnische hulpstukken zonder veel moeite zelf te produceren. Een model vervaardigen, een prothese kopiëren, een tijdelijke kroon of brug maken… en last but not least …definitieve onlays printen… is zo gedaan. Grote composiet herstellingen zijn in onze praktijk voortaan vervangen door geprinte composiet onlays met een mooie morfologie en perfecte pasvorm en worden geplaatst met verwarmde composiet. Door de assistentes te betrekken in de productie van geprinte hulpstukken geeft dit ook een leuke uitdaging aan het ganse team. De digitalisatie van de tandheelkunde die ontstaat bij de aanschaf van een intra orale scanner krijgt een extra dimensie op het ogenblik dat je als tandarts dan ook nog eens zelf het resultaat van een digitaal denkproces kan produceren. Dankzij mijn HeyGears printer werd mijn werk leuker, cleaner en beter. Na een heel korte leercurve zie je de omzet stijgen en de labokosten dalen… wat dat betreft kan een printer vrij snel terug verdiend worden.

Tandarts S. Haesevoets
Medit ios & HeyGears Chairside

Onze partners